Make your own free website on Tripod.com
Pihenés


 
Kobza Tanya csendes, természeti értékekben gazdag környezete minden pihenni, kikapcsolódni vágyó álma. A muskátlival díszített verandás szobák, a békésen legelésző lovak, a közeli Ősborókás hangulata és nyugalma akaratlanul is átragad az idelátogatókra.
Mindannyiuk felüdülését biztosítja egy medence illetve a panzióhoz tartozó kis tó, a területhez tartozó nagy zöld gyepen pedig a focirajongók próbálhatják ki ügyességüket ebben a sportágban, de alkalmas sorversenyek, népi játékok, pusztaolimpia megrendezésére is, rossz idő esetén ping-pongozással,múlathatják az időt.

Természetesen a tanya lovas profiljához méltó programokkal várjuk az ide látogatókat. A lovaglás, kocsikázás mellett, színvonalas és játékos lovasbemutató megtekintésére is lehetőség nyílik, valamint a gyerekek megismerkedhetnek az őshonos magyar állatfajokkal, ménest látogathatnak, a gyakorlottabb lovasok pedig napi, heti és csillagtúrákat tehetnek. A kisebbek sátorokban is éjszakázhatnak, hogy kalandosabbá tegyük számukra az itt töltött időt.
    A lovasprogramok, sportolási lehetőségek, a medence és
    szolárium mellett a kulturális programok széles választékából
    lehet válogatni, hiszen Kecskemét nyüzsgő városa 15 perc
    alatt, de Budapest és a régió egyéb látnivalói is egy óra
    alatt autóval elérhetők.