Make your own free website on Tripod.com
Rendezvények

Rendezvények, konferenciák rendezésére a festői és csendes környezetben fekvő panzió három lehetőséget tud nyújtani:
 
  • 20 fős tárgyalóterme  gyönyörű ovális faasztalával és hozzá illő fa székeivel kisebb konferenciáknak, családi rendezvényeknek ideális helyszíne.
  • 50 fős borozója a kötetlenebb összejöveteleknek ad otthont. Rendkívüli élményt nyújtanak az itt rendezett borkóstolók, középkori lakomák, hiszen a boltíves, fűthető helyiség páratlan hangulatot áraszt.
  • 140 fős befogadóképességű terme végtelen sok lehetőséget kínál mind konferenciák, gyűlések, mind lakodalmak, nagyobb összejövetelek, bálok, színvonalas megrendezésére.

Konferenciák:

  • A konferenciákhoz szükséges berendezések (konferencia székek, flip-chart, írásvetítő, video, projektor stb.) szintén rendelkezésre állnak. 
  •  A több napos konferenciák, illetve rendezvények résztvevőinek szállást a panzió hangulatos, muskátlival díszített, falusi hangulatot árasztó, verandás szobáiban biztosítunk. A több éjszakás, csoportos megrendelések esetén természetesen kedvezményt is adunk.
  • Az étkezések ételsorának összeállításánál vendégeink minden kívánságát figyelembe vesszük, így nem csak magyaros ételeinket kóstolhatják meg, de igény szerint a vegetáriánus, és a modern reformkonyha finomságait is megízlelhetik. 

 
 

 

A konferenciák utáni, illetve többnapos konferencia esetén a konferenciák közben rendelkezésükre álló időre kezdők és haladók részére egyaránt számtalan lovasprogramot és sok szabadidő-eltöltési lehetőséget kínálunk a jó levegőn, a szép zöld környezetben, ill. a régión belül. Így a kellemest összekötve a hasznossal, biztosak vagyunk benne, hogy a munka mellett az idelátogatók ki is pihenik annak fáradalmait, és felejthetetlen élményekkel gazdagon távozhatnak.